Bahçelievler Şehit Mehmet Bayar Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0 454 333 11 11
WEB https://bahcelievleranadolu.meb.k12.tr
Adres : Bahçelievler M. Latife Hanım Cd. No108 Bulancak/GİRESUN
VİZYON : Her yönden nitelikli, sosyal, kültürel ve bilimsel altyapı ve donanıma sahip, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, aldığı eğitimi yaşantısında uygulayabilen, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, milli ve manevi değerlerini yaşayan ve yaşatan, sorumluluk sahibi, adaletli, ahlaklı, hoşgörülü ve kişisel disiplin ilkelerine bağlı, kendine güvenen, kendini sorgulayan, araştırmacı, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.
MİSYON : İlgi ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğrenime yönelmiş, kendine güvenen, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilen, toplumsal değerlere duyarlı, olayları çok yönlü ve objektif olarak değerlendirebilen, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerilere sahip, yabancı dili dünyadaki bilimsel ve teknolojik gelişmeleri izleyebilecek düzeyde kullanabilen, liderlik özelliklerinin yanında işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olarak yetiştirmektir.
BAŞARILAR : FUTSAL 2012 İl Birinciliği ve Karadeniz Bölge İkinciliği Basketbol 2014 İl Üçüncülüğü

Yabancı Dil :
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Bahçelievler M.Latife Hanım C. No:108 Bulancak/GİRESUN
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Bulancak Merkeze 0 Km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :